Trend sezóny – elegantná hravosť

S príchodom novej sezóny prichádza aj vlna nadčasových módnych trendov. Jeden konkrétny módny hit sa vyníma – trend elegantnej, no zároveň hravej dámy. Prečo by ste si mali zvoliť práve túto módnu cestu? Pretože hravosť v štýle platí v každom veku. 😊

Kľúčové prvky: 

Puzdrové sukne s vysokým pásom

predstavujú ideálny kúsok pre ženy, ktoré chcú zdôrazniť svoje ženské tvary. Sú elegantné a pritom univerzálne, skvelé na kombinovanie rôznych outfitov.Náš tip: Zvoľte si jednoduchú čiernu puzdrovú sukňu s dĺžkou ku kolenám. K nej si vyberte košeľu alebo blúzku s hravou potlačou a lodičky, alebo kotníkové čižmy na podpätku, ktoré dodajú postave ešte väčšiu príťažlivosť. Správna obuv nielenže pridá centimetre, ale tiež pritiahne pohľady a dodá vám sebavedomie.

Priliehavé košele, blúzky a saká

je to skvelý spôsob ako pridať do vášho šatníka šmrnc a eleganciu. Modely s priliehavým strihom sú v súčasnosti veľmi trendy.  Náš tip: Zvoľte sako, ktoré zvýrazní vašu postavu, ale zároveň vám umožní pohodlný pohyb. Farba saka by mala byť v súlade s vaším osobným štýlom a ľahko kombinovateľná. Klasické farby ako čierna, sivá, tmavomodrá sú vždy bezpečnou voľbou.Pod priliehavé sako si oblečte biely rolák. Ďalej odporúčame vlnenú sukňu buď v mini dĺžke, alebo v maxi dĺžke. Outfit doplňte čiernymi koženými topánkami alebo čižmami na podpätku. Nezabudnite na biely elegantný dlhý kabát. 

Telové pančuchy, podkolienky, nadkolienky

v tejto sezóne sú tieto doplnky extra módne, lebo majú v sebe prvky dievčenskosti. Dokážu vytvoriť pôsobivý vizuálny efekt.Náš tip: Začnite s mini šatami v neutrálnom tóne, napríklad v sivej, čiernej alebo béžovej farbe. Kombinujte ich s nadkolienkami v rovnakej farbe, aby ste vytvorili monochromatický efekt. Elegantný kabát v dĺžke po pás je dobrá voľba. Kabát by mal byť dostatočne teplý na ochranu pred zimným chladom. K tomuto outfitu sa skvele hodia čižmy na nízkom opätku. 

Milé dámy, začleňte do vášho štýlu prvky, ktoré zdôraznia vašu osobnosť a zároveň neuberú z vašej elegancie. Aj keď máte na sebe elegantný kostým, neváhajte pridať detaily, ktoré pripomenú vašu hravú stránku Užite si výnimočnosť a sebavedomie, ktoré vám tento trend môže priniesť!

Chcete vedieť, ako získať nákupnú poradkyňu zdarma?

Pri nákupe darčekovej poukážky v hodnote 150 eur na e-shope značkovej módy pre dámy a pánov – http://www.chiclife.sk si – môžete vychutnať nielen výber z kvalitnej módy, ale aj profesionálne nákupné poradenstvo úplne zdarma. Naša nákupná poradkyňa vám s radosťou pomôže vybrať tie najvhodnejšie kúsky, ktoré budú nielen lichotiť vašej postave, ale aj reflektovať váš osobný štýl. Navyše vám môže poskytnúť rady pri výbere darčekov pod stromček pre vašich najbližších.

PR: Adriana Sinka Polak