Tvrdá slovná prestrelka na sociálnych sieťach! Fodor s Horínkom si v Bratislave budú mať čo vysvetľovať

Na turnaji OKTAGON 63, ktorý sa 9. novembra uskutoční v Bratislave, uvidíme aj viacero známych tvárí našej bojovej scény vrátane Mareka Mazúcha (9-2), Roberta Pukača (16-13-1) či Karola Ryšavého (13-7). Šancu predviesť svoje vysoké kvality v domácom prostredí dostane tiež skúsený František Fodor (10-8), ktorý bude čeliť Martinovi Horínkovi (4-3). Mimo klietky to medzi nimi poriadne iskrí!

“Fera“ čaká pred fanúšikmi zo svojho rodného mesta prvé vystúpenie pod žlto-čiernou vlajkou po viac ako ročnej prestávke. Naposledy na podujatí s poradovým číslom 46 veľkolepo triumfoval nad Vladimirom Šikićom (12-3-1). Predčasné prvokolové ukončenie bude chcieť zopakovať aj proti bývalému tímovému kolegovi z Octagon Fighting Academy (OFA), ktorý mu tento veľký krok nezabudol pripomenúť.

„Tým, že odišiel, už nás nespájajú žiadne cesty. V TIPOS Aréne si dáme také menšie derby o Bratislavu,“ poslal prvý výstrel cez sociálne siete „Mrcko“, na čo Fodor bez váhania odpovedal: „Vyzval ma Martin Horínek. Pozdravujem ťa do Thajska. Ťažko povedať, či je to boj o Bratislavu, keďže ja som tu a ty tam. Dúfam, že veríš svojmu okoliu.“

EMBED: https://www.instagram.com/p/DBOBJd1tcwU/ 

Iba pri týchto odkazoch to neskončilo a pokračovanie bolo ešte ostrejšie. „Moji ľudia stoja za mnou a ja za nimi. Tvrdo trénujem v Thajsku. Mojím domovom je OFA. Nebehám po gymoch ako nejaký kolotočár,“ vyhlásil bez servítky päťnásobný slovenský šampión vo wrestlingu.

Ostrieľaného reprezentanta “Fightingslavy“ táto reakcia nenechala chladným a zasadil nateraz finálny úder. „Ty si ešte mladý, teba bavia takéto videá a takisto hranie sa so slovíčkami. Neviem, čo robí kolotočár, to vieš asi ty. A behanie po gymoch tiež. Sám máš v profile napísané OFA a SFG, takže si všade a zároveň nikde,“ zamyslel sa “Fero“ a na záver tajuplne dodal: „Ďalšia hra so slovíčkami, že ako stojíš za svojimi ľuďmi. Potom sa treba pozrieť, že kde, komu a s akými vecami sa vyplakávaš na kávičkách. Nebudem to tu rozoberať. Nebudem sem ťahať viac emócií, ako je nevyhnutné. Môj zlatý, je to šport a 9. novembra sa uvidíme. To je celé. Pekne trénuj.“

EMBED: https://www.instagram.com/p/DBa2nFFNKzQ/ 

Okrem tohto vyhroteného duelu začiatok novembra okorení ďalších desať atraktívnych súbojov. Veľkým ťahákom bude bitka spomínaného Mazúcha proti bývalému držiteľovi dočasného titulu v strednej váhe Piotrovi Wawrzyniakovi (13-6) a takisto stret bratislavského miláčika Pukača s nebezpečným veteránom Ivicom Truščekom (44-39). Na náhradného súpera stále čaká legendárny šampión poloťažkej divízie Karlos Vémola (37-8). Lístky sú dostupné v sieti ticketportal.sk.

PR: Robert Kmeťo

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *