Unikátny Grand Tasting Event prinesie do Bratislavy tie najlepšie vína z Európy

Bratislava sa opäť stane centrom milovníkov vína, ktorí si prídu na svoje na prestížnom Grand Tasting Evente. Udalosť, ktorá sa uskutoční v piatok 25. októbra 2024 v ikonickom hoteli Carlton, sľubuje nezabudnuteľný večer plný výnimočných chutí a vôní.

Tentokrát sa na ochutnávke predstavia špičkové vína z troch významných európskych vinárskych krajín – Rakúska, Talianska a Nemecka. Už na úvod hostí čaká ikonické šampanské KRUG Grande Cuvée 171, ktoré je výnimočnou kompozíciou až 131 vín. Následne sa pozornosť upriami na jedinečný Sauvignon Blanc z ročníka 2015, pochádzajúci z vinárstva TEMENT, ktoré je považované za jedno z najlepších na svete.

Jedným z vrcholov večera bude prezentácia rakúskeho vinára Rolanda Velicha, ktorý osobne predstaví svoj exkluzívny MORIC „Sankt Georgen“, jeden z najvyhľadávanejších Veltlinerov z oblasti Burgenland. Navyše, účastníci budú mať ako prví na svete možnosť ochutnať najnovší ročník jeho single vineyard Blaufränkisch – MORIC ‘Maissner‘ Lutzmannsburg 2022.

Na podujatí nebudú chýbať ani veľkoformátové raritné vína, vrátane 5-litrového GIGI ROSSO BAROLO 2019 z prestížnej talianskej vinice ‘Cannubi‘. Tento jedinečný kúsok, dostupný len v jedinom exemplári na svete, prisľubuje jedinečný zážitok pre skutočných znalcov.

K dokonalosti večera prispeje 8-chodové degustačné menu z dielne šéfkuchára Michala Hečka a živá hudba od kapely MODUS MEMORY, ktorá sa postará o príjemnú atmosféru. Každé víno bude podávané v ručne fúkaných kalichoch značky KVETNÁ 1749, čo ešte viac umocní zážitok z degustácie.

Grand Tasting Event je nielen príležitosťou na spoznanie výnimočných vín a nových chutí, ale aj na stretnutie sa s významnými osobnosťami vinárskeho sveta a zdieľanie nezabudnuteľných zážitkov v príjemnej spoločnosti.

Stoly podľa želania, pre 2 až 12 osôb. Dresscode: Semiformal

Vstupenky sa dajú zakúpiť iba vopred. Cena je € 179 na osobu. V cene je 8 chodová večera, 8 vzoriek vína, minerálna voda a káva.

Pre rezerváciu prosím kontaktujte 0905 555 861 alebo info@societe.sk

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *