Upečme si sviatky s novou knihou známej cukrárky Petry Tóthovej. 

Jej novinka vychádza dnes a Petra ju už zajtra uvedie do života v kníhkupectve Panta Rhei v Auparku. 

Upečme si sviatky je nová kniha úspešnej cukrárky Petry Tóthovej, ktorú dobre poznáme vďaka šou Pečie celé Slovensko. Po minuloročnom fenomenálnom úspechu jej knihy Cukráreň Petry Tóthovej prichádza autorka s jedinečným konceptom. Knihou, ktorá nás prevedie celým rokom a prináša chutné recepty na všetky sviatočné koláčiky, dezerty či slané dobroty. Začína prirodzene adventnými a vianočnými receptami, pokračuje Silvestrom, nasledujú veľkonočné sviatky, ale nájdete v nej aj inšpirácie na narodeninové oslavy, výročia či slávnosti. O dokonalé fotografie receptov sa tak, ako pri predchádzajúcej Petrinej knihe, postaral Dušan Křístek. Kniha je obohatená aj o zábery z autorkinho detstva. Predchádzajúca Petrina kniha receptov bola ocenená Zlatou knihou a tešiť sa z nej môže viac ako 11 000 nadšených milovníkov sladkých dobrôt. Veríme, že novinka Upečme si sviatky bude rovnako úspešná. 

O čom je kniha: 

Nechajte sa unášať vôňami a chuťami sviatočných dobrôt Petry Tóthovej. Porotkyňa šou Pečie celé Slovensko pre vás upiekla ďalšiu knihu plnú neodolateľných receptov. Najnovšia Petrina cukrárska kniha vychádza z jej najkrajších spomienok na detstvo, kde sviatky vnímala ako chvíle čarovných tradícií a ochutnávania výnimočných jedál u svojich starých rodičov.

Táto úžasná kniha receptov vás bude sprevádzať celým sviatočným rokom, a to nielen veľkonočným, adventným či vianočným obdobím, ale aj vašimi osobnými udalosťami, akými sú narodeniny, rodinné či spoločenské oslavy a slávnosti rôzneho druhu. Niektoré z ponúkaných pochúťok jednoznačne patria na slávnostný stôl počas všetkých ročných období, preto pre vás obľúbená cukrárka pripravila a aj vizuálne predstavila varianty vhodné na každú sezónu. Petra pripravuje všetky cukrovinky s láskou a vždy do nich vnáša niečo zo seba. Niektoré sú bezlepkové, mnohé zmodernizovala či zjednodušila, iným dodala pestrejšiu škálu chutí. Žiadnej dobrote neubrala z kvality ingrediencií, pretože ako sama tvrdí: „Dobrý koláč urobíte len z dobrých surovín a každá z nich má svoj význam.“ Dôležité je podľa nej pokračovať v tradíciách, ceniť si remeselné zručnosti a múdrosť starých mám. Vďaka tomu sa tradičné dobroty neocitnú v ohrození zabudnutia a stále budú lahodiť chutiam hostí počas sviatkov či iných vzácnych chvíľ.

Viac o knihe: https://www.bux.sk/knihy/764351-upecme-si-sviatky.html

Autorka knihu predstavuje vo videu: https://www.youtube.com/watch?v=O8sDC0BC9Jo

O autorke:
Petra Tóthová je jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku a súčasne obľúbená porotkyňa obľúbenej kulinárskej šou Pečie celé Slovensko. Petra precestovala celý svet, kde spoznávala a vzdelávala sa v cukrárskom umení, aby svoje recepty, postupy a výsledok čo najviac zdokonalila. Autorka niekoľkých cukrárskych kníh učí prostredníctvom televíznych obrazoviek aj svojich kuchárok fenomenálnemu umeniu piecť tisíce Slovákov. 

Kniha vychádza vo vydavateľstve Ikar, počet strán 240, MOC 24,90 eur.

PR: Mgr. Lucia Čarná

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *