Vychádza psychologický triler s názvom Nikto nič nevidel od írskej autorky Andrey Mara

Dve deti nastúpia do vlaku, no vystúpi z neho iba jedno.  

Psychologický triler Nikto nič nevidel opisuje nočnú moru každého rodiča. Matka Siva nastupuje do londýnskeho metra so svojimi dvoma deťmi, dvoj a šesťročnými dcérkami. Deti nastúpia, dvere sa zatvoria a ona zostane vonku. Začína šialené napätie a snaha matky dostať sa k deťom čo najskôr. O to väčšie je jej prekvapenie, keď sa za pomoci zamestnancov metra dostane k svojej dvojročnej dcére, ale o tej staršej nikto nič nepočul a nikto ju nevidel. Príbeh, z ktorého behá mráz po chrbte je skvelým tipom na horúce dni počas letných dovoleniek. Tento krimi román bol nominovaný na niekoľko cien a Andrea Mara patrí medzi bestsellerových autorov podľa rebríčkov Sunday Times a Irish Times. 

Anotácia:
Stojíte na nástupišti metra plnom cestujúcich. Vaše dve malé dcérky naskočia do vlaku ako prvé. Chcete ísť za nimi, ale vtom sa dvere zatvoria a vlak odíde, pričom vy zostanete bezmocne stáť na nástupišti. Cestou na nasledujúcu zastávku sa presviedčate, že všetko dobre dopadne. Keď však dorazíte na nástupište, nečakajú vás dve deti, ale iba jedno. A nikto nič nevidel. Je možné, že sa vaša druhá dcéra stratila? Alebo ju uniesol neznámy človek, náhodný okoloidúci? Alebo sa páchateľ nachádza bližšie, než si myslíte? Nikto nehovorí pravdu a čím dlhšie pátranie potrvá, tým ťažšie bude dcéru nájsť.

Z anglického originálu No One Saw a Thing  preložila Jana Seichertová.

Autorka o knihe hovorí: https://www.youtube.com/watch?v=PVj5AEq8iBU

Audio ukážku číta Zuzana Jurigová Kapráliková: https://soundcloud.com/buxsk/citanie-z-knihy-nikto-nic-nevidel-andrea-mara

O autorke:
Andrea Mara sa umiestnila v desiatke najpredávanejších autorov podľa Sunday Times a Irish Times a bola nominovaná na niekoľko cien vrátane Irish Crime Novel of the Year (Írsky kriminálny román roka). Žije v írskom Dubline so svojím manželom a tromi deťmi. Z jej najnovšieho románu Nikto nič nevidel sa za trinásť týždňov predalo vyše stotisíc výtlačkov a stal sa najpredávanejším titulom na platforme Kindle a v Írsku.

Publikácia vychádza vo vydavateľstve IKAR, počet strán 416, MOC 17,90 eur.

PR: Mgr. Lucia Čarná

redakcia PremiumNews