Vyhlásenie bývalého prezidenta Donalda Trumpa!

Bývalý prezident Donald Trump opäť upútal pozornosť svojimi kontroverznými vyjadreniami. Na sociálnej sieti Truth Social vyhlásil, že úradujúci prezident Joe Biden nie je spôsobilý zastávať prezidentský úrad. „Všetci okolo neho, vrátane jeho doktora a médií, vedeli, že nie je schopný byť prezidentom,“ napísal Trump a dodal, že škody, ktoré Biden napáchal, sa dajú rýchlo napraviť. Uzavrel svoj príspevok heslom „Urobte Ameriku znovu veľkou!“.

Trump sa v rozhovore pre CNN vyjadril aj k viceprezidentke Kamale Harrisovej, o ktorej povedal, že by ju v nadchádzajúcich voľbách porazil ľahšie ako Bidena. Tieto tvrdenia prichádzajú v čase, keď sa politické napätie pred ďalšími prezidentskými voľbami neustále zvyšuje a Trump sa pripravuje na možnú opätovnú kandidatúru.

Komentáre bývalého prezidenta vyvolali okamžité reakcie a rozdelili verejnú mienku, pričom jeho stúpenci ho podporujú a kritici upozorňujú na neetickosť takýchto vyjadrení. Politická scéna v USA sa týmto len viac polarizuje, pričom nadchádzajúce voľby sľubujú byť jednými z najnapínavejších v histórii krajiny.

Zdroj: CNN

redakcia PremiumNews