Vyhlásenie ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka!

RODINNÁ “NADÁCIA” ŠIMEČKOVCOV SI ROČNE BERIE STÁTISÍCE EUR OD ŠTÁTU!

Progresívci často hovoria o slušnosti, transparentnosti a boji proti rodinkárstvu. Preto je namieste otázka, ako sa líder PS – Michal Šimečka postaví k financovaniu rodinnej “nadácie” zo štátnych zdrojov? Nie je ani ťažké uhádnuť, akú veľkú úlohu zohráva táto nadácia pre Progresívne Slovensko a celú progresívnu kaviareň.

Vôbec sa nečudujem masívnemu záujmu Šimečku, Jaurovej a ďalších predstaviteľov Progresívneho Slovenska a SASky o kultúru. Tento rezort je už dlhodobo pod vplyvom progresívnych mimovládnych organizácií, ktoré dostávajú od štátu značné finančné prostriedky na svoju činnosť a organizáciu podujatí. Tieto podujatia im poskytujú priestor na šírenie svojich politických názorov a smerovania.

Takýto spôsob propagácie je nielen efektívny, ale aj manipulatívny. Následná organizácia protestov proti vláde alebo iným subjektom, ktoré im nevyhovujú alebo by mohli ohroziť ich zdroj príjmov, je potom omnoho jednoduchšia.

Je načase zamyslieť sa nad skutočným dôvodom organizovania „slušných“ protestov a nad politickou hrou, ktorú nám páni z opozície predvádzajú.

TS: ministerstvo vnútra

redakcia PremiumNews