Vypredaný koncert Jonasa Kaufmanna presunutý kvôli chorobe na september 2025

Fanúšikovia svetoznámeho tenoristu Jonasa Kaufmanna si budú musieť na jeho vystúpenie na Slovensku ešte chvíľu počkať. Pôvodne plánovaný vypredaný koncert, ktorý sa mal konať 8. septembra 2024 na Námestí pred Pradiarňou 1900 v Bratislave, bol z dôvodu zdravotných komplikácií presunutý na 4. september 2025 o 19:00. Napriek tomuto neplánovanému posunu zostávajú všetky zakúpené vstupenky v platnosti.

Jonas Kaufmann, ktorý je považovaný za jedného z najvýznamnejších tenoristov súčasnosti, vyjadril ľútosť nad tým, že nemôže vystúpiť v pôvodnom termíne, no zároveň sľubuje, že svojich fanúšikov poteší v budúcom roku. Spolu so Slovenskou filharmóniou prinesie na bratislavské publikum nezabudnuteľný zážitok. Jeho repertoár zahŕňa množstvo ikonických operných postáv, ako sú Otello, Don José z Carmen, Mario Cavaradossi z Toscy či Parsifal z Wagnerovej opery.

Rodák z Mníchova, Jonas Kaufmann, sa teší mimoriadnemu úspechu na svetových operných scénach a jeho vystúpenie na Slovensku patrí medzi najočakávanejšie hudobné udalosti budúceho roka. Fanúšikovia opery sa môžu tešiť na nezabudnuteľný večer plný silných emócií a úchvatného speváckeho výkonu, aký môže priniesť len jeden z najlepších hlasov našej doby.

Kaufmannovo vystúpenie v Bratislave bude 4. septembra 2025 nepochybne hudobnou udalosťou, ktorú sa oplatí zažiť.

Podujatie podporili

Organizátori: MČ Bratislava-Ružinov, CULTUS Ružinov

Spoluorganizátor: Divadlo pod kostolom

Generálny partner: Slovnaft

Hlavní partneri: YIT, Transpetrol, Alanata, Immocap, Nadácia CEF

Hlavný mediálny partner: Rádio Slovensko

Partneri: VOLVO T.O.P. AUTO Bratislava, Eurovea Tower, Hydrotour, MAK´s studio, Turuk & Art Collective, predpredaj.sk, Nadácia Kooperativa, Kooperativa – Vienna insurance group, Bratislava Tourist Board, Ministerstvo cestovného ruchu a športu SR, Realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu SR, Maďarské kultúrne centrum Inštitút Liszta, National Cultural Fund of Hungary, Eurovea Tower, Ovocné Sady Trnávka, Pradiareň 1900, Nový Ružinov

Mediálni partneri: Moja kultúra, TA3, Zoznam.sk, Opera Slovakia, Radio SiTy, CITYLIFE.SK, Ružinovské ECHO, TVR

PR: Ing. Patrik Cucor

redakcia PremiumNews