Výzva predsedu strany HLAS – SD Matúša Šutaja Eštoka! VÝZVA PRE ŠIMEČKU – ODSTÚPTE!

Každý deň pribúdajú nové informácie o tom, ako si na Slovensku žila rodina Michala Šimečku z verejných peňazí za ostatné roky, kedy bol Michal Šimečka europoslancom a neskôr poslancom Národnej rady.

Milión eur, ktoré rodina získala pri vážnych podozreniach z viacnásobného porušenia zákona z verejných peňazí za štyri roky – to je správa, ktorá nie je zlučiteľná s funkciou podpredsedu parlamentu. 

Aj preto vyzývam predsedu Progresívneho Slovenska, aby sa vzhľadom k zverejneným správam vzdal funkcie vo vedení NRSR a sám sa tak vyhol hanbe, ktorej bude čeliť pri odhaľovaní ďalších nepríjemných informácií, ktoré aktuálne priniesol audit Ministerstva spravodlivosti. Podľa neho došlo k viacerým manipuláciám súčasťou ktorých boli aj neziskovky rodiny Šimečkovcov.

Osobne si želám, aby si opozícia dokázala vybrať na post podpredsedu parlamentu osobnosť, ktorá vo verejnosti nevzbudzuje podozrenia z rodinkárstva, korupcie a klientelizmu a má na viac, než na samozvaný etalón slušnosti a spravodlivosti s menom Michal Šimečka. 

Koniec koncov veď sa čoraz viac šepká po bratislavských kaviarniach, že o osude Michala Šimečku je dávno rozhodnuté a spomína sa meno Ivana Korčoka….

videopressagency.sk

redakcia PremiumNews