Z Farmy rovno do RFA: Markizácka hviezda sa postaví do ringu!

Účastníčka reality show Dagmar Kubinová je na pôde bojových umení pomerne neznáme meno. Napriek tomu, že rada prezentuje svoj výlučne pozitívny vzťah k bojovým umeniam, zápasiť na veľkých akciách sme ju doposiaľ nikdy nevideli. To sa však teraz zmení, keďže česká kráska sa spolu s organizáciou Real Fight Arena dohodla na vzájomnej spolupráci.

Rovnaký prípad ako Nadya Dridi?

Svet bojových umení sa mení a domáca scéna obzvlášť. Stáva sa čoraz častejšie, že celebrity a ľudia, pre ktorých nie sú bojové športy primárnym zdrojom príjmu, zápasia na galavečeroch spolu s profi bojovníkmi. Niečo také už zažila aj influencerka Nadya Dridi, ktorá v organizácii IAF ako aj RFA dokázala, že nemá najmenší problém zdolávať aktívne bojovníčky aj mimo celebritných kruhov.

Dridi sa na IAF 11: Noc válečníků odprezentovala v úžasnom svetle a súperka Magdaléna Jakubová prakticky nemala nárok a o nič lepšie nedopadla na RFA x IAF: Warm Up ani Sarah Lepiešová. Obe súperky zdolala na body a dokázala, že s poctivým a tvrdým tréningom dokáže konkurovať aj aktívnym bojovníčkam.

Pod vedením Tomiho Kida prvýkrát v RFA

Kubinová bola účastníčkou 14. série reality šou Farma, počas ktorej si dokázala vybudovať masívnu fanúšikovskú základňu. Živí sa ako osobná trénerka, venuje sa zdravému životnému štýlu, cvičeniu a tentokrát si to skúsi aj sama v boxerskom ringu. V jednej z najprestížnejších organizácii česko-slovenskej scény RFA absolvuje svoju premiéru.

Na zápas sa pripravuje v Akadémii Tomiho KIDa v Matúškove, kde jej najslávnejší slovenský boxer pomáha pripravovať sa na novú životnú kapitolu. RFA zatiaľ nezverejnila, koho Kubinová vyzve pod pravidlami boxu, no s najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o súperku, ktorá má v rámci bojových umení podobné skúsenosti.

PR: Martin Solčan

redakcia PremiumNews