Za Branislavom Zvarom

S hlbokým zármutkom oznamujeme, že vo veku 63 rokov nás náhle opustil náš bývalý kolega z rozhlasového spravodajstva, Branislav Zvara. Tento nečakaný odchod zasiahol mnohých, ktorí ho poznali ako talentovaného novinára a oddaného profesionála.

Branislav Zvara začal svoju kariéru v rozhlasovom spravodajstve v 80. rokoch minulého storočia. Počas svojej kariéry sa venoval rôznym oblastiam spravodajstva a získal si rešpekt svojich kolegov aj poslucháčov. Jeho prístup k novinárskej práci sa vyznačoval dôkladnosťou, objektivitou a hlbokým záujmom o udalosti, ktoré formovali našu spoločnosť.

Posledná rozlúčka s Branislavom Zvarom sa uskutoční 6. augusta o 13:15 v bratislavskom krematóriu. Uviedol to dnes jeho kolega, redaktor Martin Jurčo, ktorý vo svojom vyhlásení vyjadril aj vďaku za všetky spoločné roky strávené v redakcii.

Redakcia Premiumnews sa pridáva a vyjadruje hlbokú úprimnú sústrasť pozostalým. V tejto ťažkej chvíli myslíme na rodinu, priateľov a všetkých, ktorí Branislava poznali a vážili si ho. Nech odpočíva v pokoji.

Martin Petráš

redakcia PremiumNews