Záchranár Ivo sa dostavil na výsluch: Čelí obvineniu zo znásilnenia študentky Sone

Polícia v prípade zneužitia študentky Sone (22) dnes (16.9) obvinila 54-ročného Iva P., ktorý pracoval ako záchranár. Dopoludnia sa dostavil na výsluch.

V prípade nezvestnej 22-ročnej študentky obvinili 54-ročného I.P. z Bratislavy pre zločin znásilnenia. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na sedem až 15 rokov. Podľa informácií hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michala Szeiffa bolo v priebehu vyšetrovania za účelom zabezpečenia dôkazov vykonaných viacero domových prehliadok, ako aj prehliadok iných priestorov a ďalších zaisťovacích úkonov.

V súvislosti s medializovaným prípadom 22-ročnej študentky, ktorá bola nezvestná, policajti bratislavskej krajskej kriminálky zadržali podozrivú osobu, oznámili vo štvrtok muži zákona. Ešte toho dňa ho previezli na Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave a krátko nato na odťahovke aj bielu Škodu Fabia prvej generácie, ktorú poslali na expertízu. Onedlho z budovy vyrazila eskorta, ktorá krátko po 22. hodine dorazila na záchranársku stanicu v bratislavskej mestskej časti Vajnory, kde prebehla razia.