Zápas, pri ktorom sa neoplatí žmurkať! Slovenskú legendu na PML 11 preverí nebezpečný talent

Popredná slovenská organizácia PML sa na turnaj s poradovým číslom 11 poctivo pripravuje a svedčí o tom aj kvalita doposiaľ zverejnenej zápasovej karty. Hoci stále nie je kompletná, najnovšie na ňu pribudol atraktívny postojový duel v disciplíne K1. Očakáva sa poriadna prestrelka!

Meno Štefan Mészáros (21-10) azda pozorným fanúšikom našej bojovej scény nemusíme zvlášť predstavovať. Hovoria za neho najmä skvelé výkony v ringu, vďaka ktorým mu počas kariéry prischol status legendy. Rodák z Nitry je niekoľkonásobným šampiónom Slovenska a vedenie Professional Muaythai League tak jeho angažovaním získalo do svojich radov skutočne veľkú hviezdu.

“Meso“ sa prezentuje bojovým štýlom, ktorý dvíha divákov zo sedadiel. Dokázal to taktiež pri svojej premiére na májovom podujatí PML 10. Pred domácimi priaznivcami si v Nitre poradil s tvrdým Patrikom Ilušákom (3-2). Pochopiteľne, po cennom triumfe je hladný po ďalšej výzve, a preto nebude chýbať ani 5. októbra v Šali.

EMBED: https://www.instagram.com/p/C_X5PE5t8j5/?img_index=1 

Medzi pletivami to ale Mészáros rozhodne nebude mať jednoduché. Zoči-voči nemu sa totiž postaví nebezpečný talent Jacob Mikula (11-9). Zverenec trénera Igora Daniša zbiera skúsenosti po celom svete a momentálne je vo výbornej forme. Dôkazom toho je aj jeho nedávne ovládnutie pyramídy Králi Ulice PROSPEKT. Na akcii v Žiline si koncom augusta poradil s dvomi ťažkými súpermi. 

Súboj ostrieľaného zápasníka proti dravému mladíkovi patrí rozhodne k ďalším lahôdkam, na ktoré sa priaznivci bojových umení môžu tešiť v šalianskej športovej hale. Svoje kvality okrem nich predvedú v MMA známe tváre ako Robert Pukač (16-13-1) či Tomáš Cigánik (2-2) a o nič nebude ukrátená ani časť večera v thajskom boxe. Už len vystúpenia Jakuba Ertela (5-1) a Františka Puraša (7-1-1) sľubujú 5. októbra veľkolepú šou. Nenechajte si to ujsť! Lístky nájdete v sieti predpredaj.sk.

PR: Robert Kmeťo

redakcia PremiumNews